What the hell happened to all my data?


#1

Umm whats going on with this?

Upgraded from 1.0 -> 1.1 last night and that was all fine. I was glad that a number of bugs which had to do with IE8 were fixed.

Next, i log in today and see the notice to apply the 1.1.1 maint release. I ran the auto update once again.

… NOW all my data is missing when i login. All i see are the sites under setting but where is my data? Its nowhere to be found.

Im very annoyed. I cannot afford to loose my data as im ready to sell one of my sites and need this 3 month data as post to prove traffic.

Whats going on with this please?

There is a JS error and this is what it says;

Webpage error details

User Agent: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 8.0; Windows NT 5.1; Trident/4.0; .NET CLR 1.1.4322; .NET CLR 2.0.50727; .NET CLR 3.0.04506.30; .NET CLR 3.0.04506.648; .NET CLR 3.0.4506.2152; .NET CLR 3.5.30729; .NET4.0C; AskTB5.6)
Timestamp: Wed, 5 Jan 2011 07:18:53 UTC

Message: Expected '}'
Line: 1322
Char: 469
Code: 0
URI: http:/xxx.com/piwik/index.php?module=Proxy&action=getJs&cb=05e48bb2b0b7b6b6dc32dffcb9cbb83c

Message: Object expected
Line: 82
Char: 2
Code: 0
URI: XXX Sex - Free Porn Movies - Porno Videos on XXX.com

Message: Object expected
Line: 123
Char: 1
Code: 0
URI: Hire Workers Online!

Message: Object expected
Line: 205
Char: 1
Code: 0
URI: Hire Workers Online!

Message: ‘broadcast’ is undefined
Line: 1
Char: 1
Code: 0
URI: Hire Workers Online!

Message: ‘broadcast’ is undefined
Line: 1
Char: 1
Code: 0
URI: Hire Workers Online!

Message: ‘broadcast’ is undefined
Line: 1
Char: 1
Code: 0
URI: Hire Workers Online!


#2

Hold on. I cleared my IE cache and re logged in. All is there now. Whooo! That was close.

Thanks