Piwik tracks but doesn't add up the numbers


#1

Hello, I run piwik since, I don’t know when. It’s the first time that I’ve got a problem I don’t understand. When you look at the attached screenshot, you’ll see that Piwik tracks the visits on my site (1). But the graph and the rest of the widgets show no data (2). What’s happening? I didn’t change a thing in piwik the last couple of days. As far as I remember I only installed a couple of updates. According the logs these…


2014-04-23 17:38:10 install libtinfo-dev:amd64 <keine> 5.9-10
2014-04-23 17:38:10 status half-installed libtinfo-dev:amd64 5.9-10
2014-04-23 17:38:13 install libncurses5-dev:amd64 <keine> 5.9-10
2014-04-23 17:38:13 status half-installed libncurses5-dev:amd64 5.9-10
2014-04-23 17:38:16 install libreadline6-dev:amd64 <keine> 6.2+dfsg-0.1
2014-04-23 17:38:16 status half-installed libreadline6-dev:amd64 6.2+dfsg-0.1
2014-04-23 17:38:20 install libreadline-dev:amd64 <keine> 6.2+dfsg-0.1
2014-04-23 17:38:20 status half-installed libreadline-dev:amd64 6.2+dfsg-0.1
2014-04-23 17:38:27 status installed libtinfo-dev:amd64 5.9-10
2014-04-23 17:38:28 status installed libncurses5-dev:amd64 5.9-10
2014-04-23 17:38:30 status installed libreadline6-dev:amd64 6.2+dfsg-0.1
2014-04-23 17:38:33 status installed libreadline-dev:amd64 6.2+dfsg-0.1
2014-04-25 17:03:28 status half-installed libssl-doc:all 1.0.1e-2+deb7u6
2014-04-25 17:03:29 status half-installed libssl-doc:all 1.0.1e-2+deb7u6
2014-04-25 17:03:31 status half-installed libssl-doc:all 1.0.1e-2+deb7u6
2014-04-25 17:03:36 status half-installed libssl-dev:amd64 1.0.1e-2+deb7u6
2014-04-25 17:03:39 status half-installed libssl-dev:amd64 1.0.1e-2+deb7u6
2014-04-25 17:03:42 status half-installed libssl1.0.0:amd64 1.0.1e-2+deb7u6
2014-04-25 17:03:43 status half-installed libssl1.0.0:amd64 1.0.1e-2+deb7u6
2014-04-25 17:03:46 status half-installed libopenjpeg2:amd64 1.3+dfsg-4.7
2014-04-25 17:03:47 status half-installed libopenjpeg2:amd64 1.3+dfsg-4.7
2014-04-25 17:03:50 status half-installed icedtea-6-jre-cacao:amd64 6b27-1.12.6-1~deb7u1
2014-04-25 17:03:50 status half-installed icedtea-6-jre-cacao:amd64 6b27-1.12.6-1~deb7u1
2014-04-25 17:03:53 status half-installed openjdk-6-jre:amd64 6b27-1.12.6-1~deb7u1
2014-04-25 17:03:54 status half-installed openjdk-6-jre:amd64 6b27-1.12.6-1~deb7u1
2014-04-25 17:03:55 status half-installed openjdk-6-jre:amd64 6b27-1.12.6-1~deb7u1
2014-04-25 17:03:57 status half-installed icedtea-6-jre-jamvm:amd64 6b27-1.12.6-1~deb7u1
2014-04-25 17:03:59 status half-installed icedtea-6-jre-jamvm:amd64 6b27-1.12.6-1~deb7u1
2014-04-25 17:04:03 status half-installed openjdk-6-jre-headless:amd64 6b27-1.12.6-1~deb7u1
2014-04-25 17:04:18 status half-installed openjdk-6-jre-headless:amd64 6b27-1.12.6-1~deb7u1
2014-04-25 17:04:25 status half-installed openjdk-6-jre-lib:all 6b27-1.12.6-1~deb7u1
2014-04-25 17:04:26 status half-installed openjdk-6-jre-lib:all 6b27-1.12.6-1~deb7u1
2014-04-25 17:04:30 status half-installed openssl:amd64 1.0.1e-2+deb7u6
2014-04-25 17:04:31 status half-installed openssl:amd64 1.0.1e-2+deb7u6
2014-04-25 17:04:32 status half-installed openssl:amd64 1.0.1e-2+deb7u6
2014-04-25 17:05:54 status installed man-db:amd64 2.6.2-1
2014-04-25 17:05:56 status installed hicolor-icon-theme:all 0.12-1
2014-04-25 17:06:04 status installed libssl-doc:all 1.0.1e-2+deb7u7
2014-04-25 17:06:12 status installed libssl1.0.0:amd64 1.0.1e-2+deb7u7
2014-04-25 17:06:14 status installed libssl-dev:amd64 1.0.1e-2+deb7u7
2014-04-25 17:06:16 status installed libopenjpeg2:amd64 1.3+dfsg-4.8
2014-04-25 17:06:21 status installed openssl:amd64 1.0.1e-2+deb7u7
2014-04-25 17:06:43 status installed openjdk-6-jre-headless:amd64 6b31-1.13.3-1~deb7u1
2014-04-25 17:06:48 status installed openjdk-6-jre-lib:all 6b31-1.13.3-1~deb7u1
2014-04-25 17:06:49 status installed icedtea-6-jre-cacao:amd64 6b31-1.13.3-1~deb7u1
2014-04-25 17:06:53 status installed openjdk-6-jre:amd64 6b31-1.13.3-1~deb7u1
2014-04-25 17:06:56 status installed icedtea-6-jre-jamvm:amd64 6b31-1.13.3-1~deb7u1

I would be very happy if someone could help me out and push me into the right direction.

Thank you very much
Christoph


#2

Don’t mind. I fixed it… I used an outdated cronjob for archiving the piwik data. I had…


5 *     * * *   www-data /var/www/piwik.me.example/misc/cron/archive.sh > /dev/null

…but it should be…


5 * * * * www-data /usr/bin/php5 /var/www/piwik.me.example/console core:archive --url=http://piwik.me.example > /var/log/piwik-archive.log

After i switched to the new cron job call it works again.


(Matthieu Aubry) #3

Thanks. I’ve fixed it to keep backward compatibility: Deprecate archive.sh script -> use `./console core:archive` instead · Issue #5039 · matomo-org/matomo · GitHub