Piwik CoreArchive issues : Unable to force report regeneration


#1

Hello,
I am using the latest piwik.
I would like to regenerate the reports for the last 2 years but it fails with the same error. I also try for one single month and the issue is the same.
I am completely desperate and I have no idea about the issue. The log is poor and I can’t investigate anything. php log also doesn’t contain any error at all. Please help!

I read the forum for similar issues. suggestions are very old and mostly already included in the newer piwik code. I tried many other things with no success

Command run :
php “Piwik\piwik\console” core:archive --force-idsites=1 --force-date-range=2014-01-01,2015-10-19 --url=https://******/piwik/

OUTPUT:

INFO CoreConsole[2015-10-20 23:22:58] ---------------------------
INFO CoreConsole[2015-10-20 23:22:58] INIT
INFO CoreConsole[2015-10-20 23:22:58] Running Piwik 2.14.3 as Super User
INFO CoreConsole[2015-10-20 23:22:58] ---------------------------
INFO CoreConsole[2015-10-20 23:22:58] NOTES
INFO CoreConsole[2015-10-20 23:22:58] - Reports for today will be processed at most every 3600 seconds. You can change this value in Piwik UI > Settings > General Settings.
INFO CoreConsole[2015-10-20 23:22:58] - Reports for the current week/month/year will be refreshed at
most every 3600 seconds.
INFO CoreConsole[2015-10-20 23:22:58] - Archiving was last executed without error 1 hours 26 min ago

INFO CoreConsole[2015-10-20 23:22:58] - Will process 1 websites (–force-idsites)
INFO CoreConsole[2015-10-20 23:22:58] ---------------------------
INFO CoreConsole[2015-10-20 23:22:58] START
INFO CoreConsole[2015-10-20 23:22:58] Starting Piwik reports archiving…
INFO CoreConsole[2015-10-20 23:22:58] Will pre-process for website id = 1, period = day, date = 2014
-01-01,2015-10-19
INFO CoreConsole[2015-10-20 23:22:58] - pre-processing all visits
ERROR CoreConsole[2015-10-20 23:33:25] Got invalid response from API request: ?module=API&method=API
.get&idSite=1&period=day&date=2014-01-01,2015-10-19&format=php&trigger=archivephp. Response was '<!D
OCTYPE html PUBLIC “-//W3C//DTD XHTML 1.0 Strict//EN” "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-strict
body{margin:0;font-size:.7em;font-family:Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif;background:#EEEEEE;}
#header{width:96%;margin:0 0 0 0;padding:6px 2% 6px 2%;font-family:“trebuchet MS”, Verdana, sans-se

'set>roblem with the resource you are looking for, and it cannot be displayed. ERROR CoreConsole[2015-10-20 23:33:26] Empty or invalid response '' for website id 1, Time elapsed: 627.662s, skipping