0.2.33 and 0.2.34 – no data on the dashboard


(make-piw) #1

Hi folks

I only started with Piwik 3 days ago — with 0.2.33 and after not getting any data I went for the new 0.2.34 only to still not see any data on my dashboard :wink:

I can see things happening in the DB, like in piwik_log_action, piwik_log_link_visit_action or piwik_log_visit, but in the dashboard all I’m getting is “No data for this table.” allover…
Apache log is clear, there’re no php Notices or Errors thrown and Firebug looks good too:

Date: Wed, 29 Apr 2009 06:31:41 GMT
Server: Apache/2.2.11 (Win32) DAV/2 mod_ssl/2.2.11 OpenSSL/0.9.8i mod_autoindex_color PHP/5.2.9
X-Powered-By: PHP/5.2.9
P3P: CP='OTI DSP COR NID STP UNI OTPa OUR'
Set-Cookie: piwik_visitor1=1%3DMjU4YzRjMzgxOWFkODc1MTU0MTQ1NTYwN2M3ODczMmM%3D%3A2%3DMTI0MDk4NjcwMg%3D%3D%3A3%3DMTI0MDk4MTEwNw%3D%3D%3A4%3DMQ%3D%3D%3A5%3DMjQ%3D%3A11%3DMA%3D%3D; expires=Fri, 29-Apr-2011 06:31:42 GMT
Content-Length: 43
Keep-Alive: timeout=5, max=94
Connection: Keep-Alive
Content-Type: image/gif

Host: www.domain.net
User-Agent: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; de; rv:1.9.0.8) Gecko/2009032609 Firefox/3.0.8 (.NET CLR 3.5.30729) FirePHP/0.2.4
Accept: image/png,image/*;q=0.8,*/*;q=0.5
Accept-Language: de-de,de;q=0.8,en;q=0.5,en-us;q=0.3
Accept-Encoding: gzip,deflate
Accept-Charset: ISO-8859-1,utf-8;q=0.7,*;q=0.7
Keep-Alive: 300
Connection: keep-alive
Referer: http://www.domain.net/index.php/cat/12/count/12
Cookie: piwik_visitor1=1%3DMjU4YzRjMzgxOWFkODc1MTU0MTQ1NTYwN2M3ODczMmM%3D%3A2%3DMTI0MDk4NjY5OQ%3D%3D%3A3%3DMTI0MDk4MTEwNw%3D%3D%3A4%3DMQ%3D%3D%3A5%3DMjU%3D%3A11%3DMA%3D%3D; piwik_auth=login%3DYWRtaW4%3D%3Atoken_auth%3DYTcyMTYyYTBlY2FlNjg0MTIzYWM4M2M2YmUxNmY1MjU%3D; PHPSESSID=83d62948dfbad191cc750b7190977f8d

nothing to get me startet
It’s in an Intanet so I cant give you any link, but hope anyone has an idea…

Cheers


(Matthieu Aubry) #2

check out the FAQ: No data in reports