Signup error after Piwi 1.4


#1

After upgrade, I can get the following error when the signup is deactivated:

Notice: Undefined index: Signup in /usr/…/core/Config.php on line 336

When activated I get this right away and there is no Piwik.

Any help much appreciated.


(vipsoft) #2

Add a [Signup] section your config/config.ini.php


#3

Thanks for the input. I did a stare and compare and it was the global.ini.php file that changed. I had to add the following back to it.

[Signup]
enable_captcha = 1


(vipsoft) #4

Put it in your config.ini.php so you won’t lose it when we release Piwik 1.5.


#5

Sign up is already on my config.php

Here is the list on my config file:

[PluginsInstalled]
PluginsInstalled[] = "Login"
PluginsInstalled[] = "CoreAdminHome"
PluginsInstalled[] = "UsersManager"
PluginsInstalled[] = "SitesManager"
PluginsInstalled[] = "Installation"
PluginsInstalled[] = "CorePluginsAdmin"
PluginsInstalled[] = "CoreHome"
PluginsInstalled[] = "Proxy"
PluginsInstalled[] = "API"
PluginsInstalled[] = "Widgetize"
PluginsInstalled[] = "LanguagesManager"
PluginsInstalled[] = "Actions"
PluginsInstalled[] = "Dashboard"
PluginsInstalled[] = "MultiSites"
PluginsInstalled[] = "Referers"
PluginsInstalled[] = "UserSettings"
PluginsInstalled[] = "Goals"
PluginsInstalled[] = "SEO"
PluginsInstalled[] = "UserCountry"
PluginsInstalled[] = "VisitsSummary"
PluginsInstalled[] = "VisitFrequency"
PluginsInstalled[] = "VisitTime"
PluginsInstalled[] = "VisitorInterest"
PluginsInstalled[] = "ExampleAPI"
PluginsInstalled[] = "ExamplePlugin"
PluginsInstalled[] = "ExampleRssWidget"
PluginsInstalled[] = "ExampleFeedburner"
PluginsInstalled[] = "Provider"
PluginsInstalled[] = "Feedback"
PluginsInstalled[] = "CoreUpdater"
PluginsInstalled[] = "PDFReports"
PluginsInstalled[] = "UserCountryMap"
PluginsInstalled[] = "Live"
PluginsInstalled[] = "CustomVariables"
PluginsInstalled[] = “Signup”

[Plugins]
Plugins[] = "CorePluginsAdmin"
Plugins[] = "CoreAdminHome"
Plugins[] = "CoreHome"
Plugins[] = "Proxy"
Plugins[] = "API"
Plugins[] = "Widgetize"
Plugins[] = "LanguagesManager"
Plugins[] = "Actions"
Plugins[] = "Dashboard"
Plugins[] = "MultiSites"
Plugins[] = "Referers"
Plugins[] = "UserSettings"
Plugins[] = "Goals"
Plugins[] = "SEO"
Plugins[] = "UserCountry"
Plugins[] = "VisitsSummary"
Plugins[] = "VisitFrequency"
Plugins[] = "VisitTime"
Plugins[] = "VisitorInterest"
Plugins[] = "ExampleAPI"
Plugins[] = "ExamplePlugin"
Plugins[] = "ExampleRssWidget"
Plugins[] = "ExampleFeedburner"
Plugins[] = "Provider"
Plugins[] = "Feedback"
Plugins[] = "Login"
Plugins[] = "UsersManager"
Plugins[] = "SitesManager"
Plugins[] = "Installation"
Plugins[] = "CoreUpdater"
Plugins[] = "PDFReports"
Plugins[] = "UserCountryMap"
Plugins[] = "Live"
Plugins[] = "CustomVariables"
Plugins[] = “Signup”


(vipsoft) #6

I meant, move this from global.ini.php


[Signup]
enable_captcha = 1 

to your config.ini.php.


#7

That is the trick. Thank you for your guidance.