Missing Sites in 'All Websites' since Updating to 2.1


#1

Hello!

After I updated from 2.0.3 to 2.1 I miss some sites in ‘All Websites’.
They are still exist in db, but not in Piwik itself.

The Website Management looks like that:
[attachment 1613 Bildschirmfoto_2014-03-04_um_22_03_27.png]

It shows only one Site and no way to add new Sites.

After updating I cleared Browsercache and deleted all files in tmp, but that doesn’t help.

Any idea would be great.

Thank’s a lot,
Marc


#2

Hi,
I have the same Problem.

landyfahrer


#3

could you try And change languGe to english to see if that helps to debug?

landyfahrer are you using a non english setup as well?


#4

Hi lesjokolat,
thanks for your quick reply.

I have a german install.

First thing I noticed after upgrade from 2.0.3 to 2.1.0 was - my login as admin did not work.
Reseting the PW worked.

Now only 3 from 10 Websites are shown on the Dashboard

thanks,
landyfahrer


#5

Change the language doesn’t help.

I also had have problems with my login after update.


#6

… change to english lang does not help.

landyfahrer


#7

It seems to be an issue with access table in db.

Because my superuser has only access to that sites which are listet in db. I think something went wrong while updating db.

Adding the missing sites to table access in db was the solution to “see” these sites.


#8

Also my account wasn’t set to ‘supperuser_access = 1’ in table user it was 0.
Changing that helped me to have full access, adding sites, …


#9

[quote=dasmoermel]
Also my account wasn’t set to ‘supperuser_access = 1’ in table user it was 0.
Changing that helped me to have full access, adding sites, …[/quote]

Yes, worked for me also.

thanks
landyfahrer


#10

how we to change the piwik panel language?