Google Images missing after 0.6.1 update


(MikeMike) #1

I’m getting most of my visitors from google images and I noticed that they are no longer displayed under Referers/search engines & keywords.

I used to have:
Google Images
Google
Yahoo
Aol etc…

now there the line with google images is missing unless I display stats for a date before I upgraded to 0.6.

I have checked in Visitors/Visitors Log and there are plenty of visitors from Google Images.


(MikeMike) #2

No one else have noticed this?


(Matthieu Aubry) #3

I also noticed and created a ticket: http://dev.piwik.org/trac/ticket/1348

if you can, please post your logs there (entries from the piwik_log_visit table that have google images referer that didn’t get detected as such)


(udk) #4

Hello,
I have the same problem after upgrade to 0.6.1. (I had this fault after upgrading to 0.5.x already and installed everything new several times and deactivated and activated the plugins. Then i worked again. But not this time).
A look at the piwik_log_visit table says that there have been visitors meanwhile (3610 1 22:43:53 561fc365599b0aed2678ad98d3853b21 0 2010-05-12 20:43:49 2010-05-12 20:44:05 2010-05-12 1736 1736 4 16 0 2 Google www.google.de/url?sa=t&source=web&ct=res&cd=5&ved=0CCsQFjAE&url=http%3A%2F%2Fdie-glasperle.de%2Fshop%2FRING-DING%2FTops%2FFarbtops-Kaltemaille%3A%3A%3A1_61_84.html&rct=j&q=kaltemaille&ei=qhLrS6iAGc72ObeBrbEL&usg=AFQjCNH8AJnzgOmMstNBgBWy5zxjokNtvQ kaltemaille 7c5651ed674f2cc1e944bc673df3566b WXP FF 3.6 1280x800 1 1 0 1 1 0 1 0 0 1 1481081639 de-de,de,en-us,en de eur arcor-ip.net 1
).
Is there already a work around available?

Thank you!

udk


(vipsoft) #5

fixed in svn; it’ll be in 0.6.2 (next weekish?)