Empty Weekly and Monthly Data

I am having an issue where piwik isn’t processing the weekly or yearly data for a single site. There are no JavaScript errors, and the processing does not affect daily.

I have deleted the archive tables (blob and numeric) all the way through 2012, and ran the powershell archive script, however this site alone did not display the result XML for weekly or yearly, just daily. When I placed the link in the browser to process the weekly data, the results returned the following. Everything after 2012-11-05 to 2012-11-11 remains empty through today.

8868
8381
8120


When the powershell script runs the yearly processing for this site, I still get no xml after processing is finished, but if I run the yearly processing in the browser I get the following xml returned.

518825

I have personally done everything I can think of the resolve this issue. The other sites that are managed by piwik on the same installation have no issues with the monthly or yearly processing. The time zone is set the same on all websites to UTC-7.

Anyone else have any thoughts on what should be done?

The weekly data that I had an issue is now running magically on it’s own. However the yearly data is still giving me grief. When running the archive process I get the following errors. The path is able to be written to by piwik, but the files are not found. Each time it runs, the file names are different, so creating empty csv files just doesn’t work.

[2013-01-19 01:44:25] [5c3405b8] LOAD DATA INFILE failed… Error was:SQLSTATE[HY000]: General error: 29 File ‘C:\Website\piwik\tmp\assets\archive_blob_2012_01-30f56d1820bc20a5de10aa8ea7bc9e9a.csv’ not found (Errcode: 2)
[2013-01-19 01:44:26] [5c3405b8] LOAD DATA INFILE failed… Error was:SQLSTATE[HY000]: General error: 29 File ‘C:\Website\piwik\tmp\assets\archive_blob_2012_01-fa2de104fe5ce182eba7da7a5ed39168.csv’ not found (Errcode: 2)
[2013-01-19 01:44:27] [5c3405b8] LOAD DATA INFILE failed… Error was:SQLSTATE[HY000]: General error: 29 File ‘C:\Website\piwik\tmp\assets\archive_blob_2012_01-92d9596bec9946cf9fedf5218a55c50a.csv’ not found (Errcode: 2)
[2013-01-19 01:44:29] [5c3405b8] LOAD DATA INFILE failed… Error was:SQLSTATE[HY000]: General error: 29 File ‘C:\Website\piwik\tmp\assets\archive_blob_2012_01-d1e5f074caecc1e894b806749c6be398.csv’ not found (Errcode: 2)
[2013-01-19 01:44:30] [5c3405b8] LOAD DATA INFILE failed… Error was:SQLSTATE[HY000]: General error: 29 File ‘C:\Website\piwik\tmp\assets\archive_blob_2012_01-d4e28b4b7925605af40f7ed592e1269d.csv’ not found (Errcode: 2)
[2013-01-19 01:44:40] [5c3405b8] LOAD DATA INFILE failed… Error was:SQLSTATE[HY000]: General error: 29 File ‘C:\Website\piwik\tmp\assets\archive_blob_2012_01-53c73fb6971746dcb6c88954d203058f.csv’ not found (Errcode: 2)
[2013-01-19 01:44:43] [5c3405b8] LOAD DATA INFILE failed… Error was:SQLSTATE[HY000]: General error: 29 File ‘C:\Website\piwik\tmp\assets\archive_blob_2012_01-2f0469b299fa4553f919387904ddc657.csv’ not found (Errcode: 2)

Anyone have any ideas that could help?

Confirm you’re using 1.10.1 and plese dont use powershell: use the archive.php script instead which is much much betteR; How to Set up Auto-Archiving of Your Reports - Analytics Platform - Matomo