Data in database but no reports


#1

I have just tried to set up a new install of Piwik. I am getting nothing in reports, not even in visitor logs, although I can see the tracking data in the database using phpMyAdmin.

Has anyone else had this issue?


(Matthieu Aubry) #2

Yes see this ticket: Install with errors, not tracking · Issue #5005 · matomo-org/matomo · GitHub

we’ll try to fix it ASAP


#3

I can confirm this bug, but only after I’ve replaced the old archive-Script misc/cron/archive.php with the new one console core:archive.
The curious thing is that the replacement was successful in other instances. Meanwhile I am running the old script.


#4

Hello,

now all our other instances do not recognize any visits since 05.05.2014 00:00 am.
When I activate the old script misc/cron/archive.php everything is fine.

Please fix it.

Best regards,
Mark


(Matthieu Aubry) #5

It should be fixed, upgrade to 2.2.1-rc3 from Index of /


#6

Does the package piwik-2.2.1.zip contain the fix too?
The file is newer than the package piwik-2.2.1-rc3.zip.


(Matthieu Aubry) #7

Yes it does


(Matthieu Aubry) #8

If you still have the problem of no data being tracked, please try with latest 2.2.3-b1 that can be downloaded here: Index of /
Or you can also update in one click to the latest version by following these instructions: I would like to test early beta and RC releases, how do I enable automatic updates to use these development versions? - Analytics Platform - Matomo

I think the problem will be fixed. Thanks for your patience!